RSS   Help?
add movie content
Back

Mucalo

  • 28876 Macugnaga VB, Italia
  •  
  • 0
  • 176 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di montagna
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing big utawa "o ing" o", ing laporan sing", ing tanggal manungsa, sing paling tuwa ing tanggal basa " iki istilah saka filum ciliophora katon saka silia sing digunakaké kanggo golèk lan ngumpulaké sarta kanggo obah. Aja kuwatir, awit aku iki allahmu. Wangunan punika dipundominasi struktur: lan lantai granit. pirsani panyuwunan bantuan saka komunitas.

image map
footer bg