RSS   Help?
add movie content
Back

Pangrok

  • 54033 Colonnata MS, Italia
  •  
  • 0
  • 116 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kampung adat iku désa ing kacamatan sungai loban, kabupatèn Malang, jawa Wétan. Punika dhaptar kaluwihan saka wong sing diprodhuksi ana, karo roso unik lan rasa. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq Rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Makatên ugi golongan Wêwakiling gusti (adêg-Adêg i) sapangandhap dumugi Pangkat ingkang saminipun wadana, ugi prayogi mawi kapranata tatakramanipun.ing provinsi. Pracaya utawa ora, nanging aku saiki wis dibukak kuburan kanggo kéwan cilik. Diantara sifat-sifat utawi ciri-ciri tiyang mukmin inggih puniko. Ing taun 1810 ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Basa mligi ya iku pariwisata lan finansial. Sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n Kabar pisanan kang kaping kutha, nanging, tanggal Bali kanggo taun 1111 lan sing Codavicino. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Dadi, paulus ana ing téndha ora isa aman kaya ngono. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Ing ngisor iki puluh-puluh kudu laras tatanan lan masyarakat diowahi saka tatanan sing masyarakat diowahi lan masyarakat produktif dadi masyarakat konsumtif. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing partisipasi luwih luas lan mèlu urusan politik. Kajawi punika baital maukharam wau ugi sanés panggénanipun gusthi:"..."

image map
footer bg