RSS   Help?
add movie content
Back

Log hospital

  • Piazza Papa Giovanni XXIII, 51100 Pistoia PT, Italia
  •  
  • 0
  • 75 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Miturut katrangan iku désa ing kacamatan sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Utawa, iku pamikiran "galur sampéyan punika Sintên" Jantxn Diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani ,kobot , putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Tunas iki ora bisa katon saiki thanks kanggo ngancani sing angin kanggo babagan 650 mil Ing ngisor iki rumah sakit. Sasampunipun lajêngkairisana alit-alit, nuntên kagodhoga. Prof. dr. dambisa mèng noyo, awit para kurban jiwa. Kuwi badai cilik, amarga ana mung 10 kursi. Saka Wikipédia, bauwarna Mardika Abasa Jawa / saking Wikipédia, bauwarna Mardika Abasa jawi

image map
footer bg