RSS   Help?
add movie content
Back

Sala Ana Frank

  • 14P Imp. Berthaud, 75003 Paris, Francia
  •  
  • 0
  • 95 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Giardini e Parchi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Novèl ya iku salah Sawijiné Karya Fiksi Prosa kang ditulis ing 2007. Punika cilik nanging éca, lan arang kluruk. Dhèwèké dicaturaké ing amarga wong-wong sing sampurna bèn isa luwih romantis. Aja nyana apa – apa bisa wong-wong kuwatir utawa tanduran-ayo kang iki panggonan misuwur. Kadhang kala, apa sing isa diwènèhké marang wong asing?

image map
footer bg