RSS   Help?
add movie content
Back

Garéja St Croix Kristus

  • Borgo Stretto, 10, 56127 Pisa PI, Italia
  •  
  • 0
  • 133 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gréja patang puluh banjur wiwit taun 1016, nalika tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan Motorola. Ana kurban Cam1105 lan marang 1111, lan tanggung jawab saka 1782, taun kanggo panginau. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sadurungé â ââ ââ â â â â â â â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â â ââ ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Aksara majapait Iki uga nuduhaké pangaruh saka gaya panulisan ing rontal lan rupané éndhah. Telung internal Neasa sing didhukung dening kolom karo Romanesque kutha-Kutha, nalika utama misbyah wis dibangun liwat Crypt saka secolo Kene sampeyan bisa ndeleng abad kaping patbelas kayu lantaran kanggo Nino Pisano; kanggo liyane ana sing frescoes lan lukisan free antarane secolo Loro beda penggalian arkeologi, salah siji ing ngarep lan siji konco pasamuwan, duwe mungguh unearthed bata dalan saka secolo modern abad lan struktur saka pungkasan abad kaping telulas biara, uga ing umur modern lan sepuluh silos Moderna-abad kaping pitulas, digunakake kanggo nyimpen gandum.

image map
footer bg