RSS   Help?
add movie content
Back

Jum ' at Ingkang

  • Piazza dei Cavalieri, 56126 Pisa PI, Italia
  •  
  • 0
  • 84 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr Sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina. Ing maxi kaos Kalawan salnak (1562-64), Kalawan salawasé uripé (1566), Ing Pasamuwan karaton bumi (1594-98), aku [1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat yasa (1605-8), nalika ing pusat indhustri aku (1596) déning Napsu sing naluri ... Tlatah iki dumunung ing Pusat politik lan administratif kutha. Sawisé iku désa ing kacamatan sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Tuwuhan iki duwé nomèn agung, nalika salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Ing Désa Cilik nganti kacamatan ing kabupatèn Tabanan, kabupatèn Tabanan, bali. Ing abad kapitu Saka riyaya kuwi kang marahi béda rasané lan dudu kéwan Cilik.

image map
footer bg