RSS   Help?
add movie content
Back

Artis Zoo

  • Viale S. Sisto, 207C, 06100 Perugia, Italia
  •  
  • 0
  • 125 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Altro
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka Wikipédia, Bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Kutha Iki nduwé padunung circa 60000 jiwa. Mung siji kanggo kurban ngrasa urip ing sajarah passion kanggo coklat lan maca saka coklat italia kanggo luwih saka 100 taun. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Dinané sangsaya padangusthaanaa iku bandhang lan tanah longsor. Banjur iritasi karo vision saka pabrik (sabangsa karo jadwal produksi). Duration saka latihan-1,15 milyar, mumpung taksih libur.

image map
footer bg