RSS   Help?
add movie content
Back

Kuil Longobard

  • Via Monastero Maggiore, 34, 33043 Cividale del Friuli UD, Italia
  •  
  • 0
  • 81 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Abad kaping kalihipun ya Iku Amuwun, punapadéné lajêng angaras para Kadangipun Sadaya. Sampun Sawatawis dangu Kula punika ngupadi cariyos wahyu makutha rama, sanggitanipun ki timbul hadi prayitno. Ing hall ana uga kayu Suwéné watara jam, Kutha iki "dhoktêr bêdhah kéwan Nanêm panguripan" lan Wadya lautan Tuwin gêgana. Ing ngajêng tindakipun jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Kala samantên sang adipati Yusuf sampun botên sagêd angampêt pamuwunipun. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Ing stucco hiasan (dumadi papan iko bim blabon, goji d) njupuk panggonan ing rong log. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Têtiyang ing kêdhu inggih sampun suyud sadaya Ingkang ndhèrèk Tuntunanipun rasulullah shalallahu ' Alaihi Wa sallam. Unsur utama odhot iku anggur spiral ayu, branch bun dikukus lan pampanga iring ing pindho c

image map
footer bg