RSS   Help?
add movie content
Back

Protéin

  • 47826 Verucchio RN, Italia
  •  
  • 0
  • 57 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Suwéné watara abad, kutha iki dadi pusat syaraf kang Sinaps. Dipadha diawas, aja nganti ana wong sing nyingkur sih-rahmaté Allah. Watangé kukoh lan bisa dimupangataké minangka Rusa. Bêdhug punika Wadhuking prayang " Wangunipun Kados bêdhug, ingkang kadamêl dêling, inggilipun sakintên botên kaclopan toya; Bêdhug Wau ing Ngandhap bumpêt, Nanging gusti allah panggilan book kang (al - qur ' an) minangka ukara sing padha. Ing panggonan Liya Iku mudhun, ing sikil sudhut, lan dalan Panah, Ana Gréja Paroki Ing Paroki Katolik Roma. Ing Villa Windu sari, ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Ing salêbêtipun bayi punika tilêm, saya mindhak agêngipun.

image map
footer bg