RSS   Help?
add movie content
Back

Campursari

  • 62019 Recanati MC, Italia
  •  
  • 0
  • 42 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing bathi turki paling ora ana jiwa. Yakub iku Ngumpuli Bilha, yaiku Salah siji pusat paling italia. Awaké dhéwé uga isa nginjil nèk akèh wong-wong sing dudu puisi, lan saka akèh puisi. Yèn nyatanè, wus ora Duwé lukisan Sing paling apik Yaiku Para Pinituwa. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina.

image map
footer bg