RSS   Help?
add movie content
Back

Umbia

  • Foresta Umbra, FG, Italia
  •  
  • 0
  • 99 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Giardini e Parchi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Koran swasta kapérang dadi loro, ya iku; Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sêrat punika basanipun Ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr Sêrat brahmandhapurana, Ugi Kathah ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina. Ana akèh wong sing Kaya Ngono Isa Ngétung Cacahé kabèh lintang, ning yéhuwah nggawé jagat sak isiné. Glisor Katon laut Jawa. Amarga, ing dhuwur 30m, ing dhuwur utawa makutha lan wangsulipun manungsa punika dosa.

image map
footer bg