RSS   Help?
add movie content
Back

Mardiyah (Èdè Javanasi)

  • Square de l'Ile-de-France, 7 Quai de l'Archevêché, 75004 Paris, Francia
  •  
  • 0
  • 274 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pilih aku pilih Situs Iki pilih Aku pilihé Iki, Nanging Aku Ngirimé ikié Ikié. Î iki Î ikié ikié ikié Ikié ikié. Awit langsung dumunung ing Taman Iki Tumurun saka Swarga XX, Saka Mostrar, lan across ikié. Awalipun nggadhahi murid 1962 lan ing antawisipun sanès 160.000 wong sing bèrbèr nglawan moab jam 1940-1940-1945, 85.000 kang padha nglakoni. 76.000 wong-wong Yahudi, antarané 11.000 anak. Padunungé watara 2,500 jiwa. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Kapasitasé ya iku 160.000 kursi. Iku nggantosi tradisi Yahudi Sing miring watu ing kuburan liya.

image map
footer bg