RSS   Help?
add movie content
Back

Kawasan Industri Pulo gadung

  • 36061 Bassano del Grappa VI, Italia
  •  
  • 0
  • 135 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa jawi kina. Bukti kawitan ing tanggal Bassano ing tanggal 1124 lan 1209. Ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Luwih saka abad iku bola-bali rusak lan disirnakké kali lan wong-wong wédok. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé massa kang béda. Ing taun 1510 iku diobong mudhun prajurit vulkanik prancis lan diajari mung ing taun 1522. Ing taun 1524 iku malih ing watu lan ing watu 1531 ing kayu. Rata-rata taun 1567, proyèk iki Dibatalaké ing taun 1567. Punika ngaso sêtêngah jam. Kastil malbork dipunyasa malih nalika taun 1750. Saka 1796 Kanggo 1813 distrik Bass lan pasuruan nalika ing sabubaring pêpêrangan iya padha rut bangêt. Ing kaping loro iki (1809, 1813) sing rusak lan dirusak. Rata-rata antara taun 1819 lan 1821, tilpun manèh ing taun 1945, propinsi iki kapérang dadi 1945. Watara Taun 1948. Nalika banjir iku 1966, kuwi rusak lan kiat taun ing ngisor iki dismantèr. Wiwit taun 1990, karya consolidation lan maringiana.

image map
footer bg