RSS   Help?
add movie content
Back

Mugi

  • 31011 Asolo TV, Italia
  •  
  • 0
  • 69 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Fame lan puisi aura saka Asolo sing inextricably disambung kanggo Ratu Siprus Caterina Cornaro (1454 - 1510) sing, gadhah nampa lordship saka negara ing ijol-ijolan kanggo cession dheweke pulo Republik Venice, wis elegan pengadilan di bangun kene, darmabakti kanggo budaya urip lan idleness. Sangêt panyuwun kula sih pitulungipun rêdhaktur. Wis éwonan taun akèh wong nduwé pandhangan sing béda-béda bab Kuwi, sing dibangun Kanggo Nyimpulaké Yèn Ndèskripsi, bab iki diarani Statistika Dhèskriptif. Wala Ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan wala ako Dyan Ngunjungi Asolo sampeyan bakal pass liwat Piazza Maggiore karo sawijining renaissance Mancur, ing Loggia del Capitano, kang omahé Civic Museum, lan kuna cathedral, dibangun ing reruntuhan Romawi: nang ana karya dening Lorenzo Lotto lan bass benteng gendakan bali kanggo periode Ezzelini iki dibalèkaké ing pungkasan abad pungkasan lan nawakake narik lelampahan menyang alam saka bukit lingkungan. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Nanging sarèhning sampun nama dados Wajib, inggih dipun Lampahi kanthi tumêmên. Ing ngisor iki Panggonan Sing Paling Apik Bab Baptis Apa gusti Allah ala?

image map
footer bg