RSS   Help?
add movie content
Back

Mantra Sakala awak

  • Via San Biagio, 75100 Matera MT, Italia
  •  
  • 0
  • 136 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Č punika struktur suci pisanan munggah njaba dinding kutha & rumantsch rm. Iki dibangun ing 1230, liwat gréja maria, diarani ing gréja, "Santa Maria Nu", lan rampung ing 1233. Ing wastrita (1480) ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Struktur sub & igraf; pirang-pirang abad. Arsitèktur Akèh anatarané Wong Loro, nanging béda-béda, Gothic lan romawi. Ing sisih hak cipta, gusti allah ora bisa nyuwuna pangurus nyata, nggawèkaké utawa gagé gawéa kéwan. Contoné, yokanan pambaptis. Interior wis telung neasa, wewatesan dening wolung pilar surmounted dening Huruf decorated karo babagan tanduran lan kewan motif; tengah nave wis sail wikipedia, nalika ing sisih aisles gedhe nyebrang lengkungan mbentuk salib kubah. Ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi Déning pabrikan motorola. Nanging lungguh Ing misbyah utama Yaiku kanvas Saka abad kaping Rosomah. Traditional tiramisu

image map
footer bg