RSS   Help?
add movie content
Back

Kidang

  • 18010 Cervo IM, Italia
  •  
  • 0
  • 82 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Photogenic lan scenographic, saben dijupuk highlights: loteng madhep segara saka piazzetta dei Corallini, shadow game antarane panah alleys, dhuwur lengkungan, narik ati ups lan ketinggalan, kembang lan wit zaitun ing latar mburi. Pulo sumatra papané ing bagéan kulon gugusan Kapuloan indonésia. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên Polonipun. Gagragipun tiyang pados arta. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo Nuduhaké yèn Isotop duwé Massa kang Béda. Industri Mligi ya iku Pariwisata lan Finansial. Prabu salya iya salyapati iku ratu ing mandaraka utawa madras.

image map
footer bg