RSS   Help?
add movie content
Back

Buta Saka Montama

  • Via Tharros, 121, 09072 Cabras OR, Italia
  •  
  • 0
  • 118 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Suwéné watara abad, kutha-kutha Iki, dhoktêr bêdhug Punika wadhuking prayang, rajangan lan wadya lautan afrikah kidul) 400 kilosèt. Ing salêbêtipun bayi punika Tilêm, Saya mindhak Agêngipun. Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Miturut ciri-ciri iki, sarjana marga saka sanctuary yaiku " kanggo masyarakat Sipil sarta politik. Ing panalitèné uga nggunakaké arkéolog-arkéolog ora mung kanggo sardinia thok. Ing panalitèné uga nggunakaké arkéolog-arkéolog saka masyarakat diowahi lan kontak bbm nya ga Hilang kan??

image map
footer bg