RSS   Help?
add movie content
Back

Bandha ing Santa Giusta lan papat guardi ...

  • 07030 Chiaramonti SS, Italia
  •  
  • 0
  • 111 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fantasmi e Leggende
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing désa Chiaramutiasané ana gréja darmabakti kanggo Santa Giusta. Pandhangan kaya ngono kuwi mungkin wis bali. Luwih saka pirang-pirang taun ditampa ing saint, lan péngin dituntun karo kitab suci. Salah siji dina patang bandits nyoba kanggo nyolong gold, nanging padha disirnakké ing pasamuwan lan makau pub. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Dina iki, 4 wall saka mundut sing wis ngandhani katon ing lawang utama. Gréja: gréja mung Liwat 1 km saka chiaram _ chiaram, ing kiwa Dalan Provinsi 75.

image map
footer bg