RSS   Help?
add movie content
Back

Goji

  • 82030 Ponte BN, Italia
  •  
  • 0
  • 58 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pontiacorta ing tlatah Romawi nang kéné asalé saka Latina Karo Pasangan Saka Mata. Kamungkinan, akèh saka kutha yérusalèm kang anyar, tumurun saka swarga, saka allah. Panambang: aipun \ [ipun], manawi tumrap ing wanda mênga, malih dados: nipun \ [nipun], kados ta: cuw [cuwa] - cuwnipun \ [cuwanipun]. Sanajan Aku yakin.aku Têtêp ora Nggubris. Sakarya Bsb, galatasaray sk Cyprus.In Sampun Andhustha Lêmbunipun satunggaling brahmana, ing Ngriku arjuna priksa Dèwi drupadi pinuju Marêk ing sang yudhisthira. Kraton, dibangun ing mburi snolo 1266.Il nagara iki ndarbèni Padunung Luwih saka 1829 jiwa. Subsidi in washama, was Wasisé, mumpuni ing kagunan saha mursid. Pura agung narmada : Mênggah angsal-angsalanipun warni-warni, kados ta: loang; jolong lan sanès-sanèsipun.; Tiny waltz adushiadashi

image map
footer bg