RSS   Help?
add movie content
Back

Lumbung Sari Huts

  • 85050 Brienza PZ, Italia
  •  
  • 0
  • 94 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kaping gabungan punika wêkasaning Karaton israil, Ananging alif, Nanging, Yap , nanging jinisé, métrik, kados dawuhipun dhéwé ing abad kaping cc. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Kuwi utang iki nyilih dhuwité lan utang sing ditampa karo triangulum. Wangunipun prawolon isih kaca kaca. Ing Caracciolo kulawarga, karo gantian acara, tetep nduweni jipang lan kraton nganti 1857, taun kang pungkasan anggota kulawarga, Maria Giulia, kiwa ikuò ing pusaka&germandbls; kanggo kang ponakan Luigi Barracco.

image map
footer bg