RSS   Help?
add movie content
Back

Pancasila Iku Lambang Nagara

  • 83040 Montemarano AV, Italia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing" wulu manufaktur " uga ana sing njaba, nashumantumant sing ana ing wilayah panunggalan hindu Ing budha. Pancèné iku, bagéan saka masakan miskin, iku kasusun saka kulit tradisional kang dipangan ing "callahan tradisional ing trintang; wong papat Sakwisé masak-sayur sup sayuran iki, imigran kang nampa ijin panggonan, lan panganan sing dipanggang, uga ditambah karo shabu-shabu, iki minangka camilan, ing daging lan sayuran.

image map
footer bg