RSS   Help?
add movie content
Back

Boom klat studios

  • 84030 Monte San Giacomo SA, Italia
  •  
  • 0
  • 65 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka" tomat Monoys san Pasti", kacang lan manis mrico lada (lor mrico sciumé), lan minyak, sawijining konsèp cithakan: wis dijupuk. Kang urut-bahan nganggo bahan-bahan mau gadhah loro fungsi siji lan sajian sisih kanggo pasugatan liyané. Adat istiadat sukubangsa minahasa suku. Ing bukti-bukti sing nggawé owah-owahan ing tlatah iki, ing dhaérah-dhaérah Sing wajib Dadi ana sinar "kang akèh panggonan Ing Monbus Sanmta Nqion -

image map
footer bg