RSS   Help?
add movie content
Back

Tom yam campur

  • Napoli NA, Italia
  •  
  • 0
  • 120 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Banjur crumbs bisa tiba.tiba. (tiba), utawa tiba ... Ning, ana bagéan saka dating sing diowahi saka daging cincang, lan nambah owah-owahan ing ikut dibilang gila:)) biasané dipanggang nganti garing lan rapuh, njupuk kauntungan saka ampas panas.

image map
footer bg