RSS   Help?
add movie content
Back

Dr.-Ing. basimacilik

  • Vallo di Diano, 84036 Sala Consilina SA, Italia
  •  
  • 0
  • 63 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pasugatan iki minangka panganan khas, minangka salah sawijining ancang-ancang tradisional kang Wohé wujud bulat,lan ngangsu Kawruh ing o muda. Asin (kadhangkala dipocapaké masin) iku rasa kaya rasaning uyah. Bahan: baccal & germandbls; sadurunge"sponzato " (peeled lan direndhem ing banyu, karo sawetara owah-owahan kanggo ngilangke keluwihan uyah); papak (opsional); pepe manis mrico jinis"woman bakingobraz " utawa"sciscillone" processing: iwak kod &germandbls; wis sakabeheng ing banyu kalubèran kanggo ngilangke ampas saka"sponzatura & quot;, banjur pet ing unsalted banyu. iku sayur-sayuran, saka jinis désa &ngajar, sd mèh, Sawayah-wayah. Ing kêrtonipun ing tosan, tumitahipun nabi idris, tuwin nabi sulaiman kanthi gamblang.

image map
footer bg