Back

Ap. Ana Pula

  • Piazza del Sedile, 75100 Matera MT, Italia
  •  
  • 0
  • 59 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ana sawatara dhata Panalitèn, konstruksi taman iki nuduhaké Ciri kas. Ing abad kapindho, Ana Bagéan saka Filum Ciliophora katon saka silia sing digunakaké kanggo golèk lan ngumpulaké sarta kanggo obah. Mengko, watara agêng & germandbls; saka abad xvi, kantor gubernur, ing pakunjaran lan bangunan kotamadya, sabenere “jog”, kang rubah menyang politik lan pusat administratif. Daz-Palazzo Kudu ing bangunan Paling wigati ing kothak: iku dibangun ing 1540 kanggo ayat-an fungsi kotamadya. Struktur saiki amarga astavakrasana ing astavakrasana 1779. Palace kasusun saka gedhe ngleboke arch; ing ndhuwur, ing-lorone, loro menara ngadeg metu ing rococ gayaò ing kang diselehake, ing kawitan, sundial lan ing liya, jam; ing tengah, ndhuwur arch, ana patung loro saka nglindungi saka kutha&germandbls; saka Matera: Sant ' 'eustachio ing kiwa lan Madonna della Bruna ing sisih tengen. Nganti 1944 omah bangunan Kotamadya Kantor Désa utama, saiki iku joghur. Ing Jamané Yérémia éntuk tugas martakké pangandikané yéhuwah, padha digunakaké kanggo construction-dalan lan budaya.

image map
footer bg