RSS   Help?
add movie content
Back

War na

  • Benevento BN, Italia
  •  
  • 0
  • 58 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Nanging dijupuk saka prosès sapi, sapisan saring sabuk saka, sapisan. Banjur curd wis dijupuk lan suda strip, lan banjur spun lan makarya karo tangan kanggo mènèhi wangun-ciri khas wangun. Bêsik tumpang-wangun kuwi nggadahi lah piyambak-piyambak lan tandhani. Iku luwih anggur putih isi alkohol kurang alkohol.

image map
footer bg