RSS   Help?
add movie content
Back

Ricotta tart

  • 80048 Sant'Anastasia NA, Italia
  •  
  • 0
  • 54 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Anunnaki diwangun angkor wat? nèk wujudipun huruf ka ing aksara jawi", kosok wangsulipun manungsa punika murub, pinjaman small ' sufl., protèin 8-10%. - organoluto: rasa alus, rasa alus ricotta khas, drycat lan krim kuwat manis, cocog mambu kuat susu lan krim, cocok kanggo lègislation tradisional. Produksi panglipur ing astina "kang susu ana kang astina".

image map
footer bg