RSS   Help?
add movie content
Back

Payout grana padano

  • 82030 Pietraroja BN, Italia
  •  
  • 0
  • 92 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Domba panggang daging babi. Iku bedo saka wedhus kang susu keju kanggo ukuran luwih gedhe, ing tartamtu kanggo diameteripun saka manéka, kang bisa tekan 35 - 40 cm, kanthi dhuwur saka Barefoot 12 - 15 cm, lan kanggo nggunakake supaya disebut-"aquazizza", urut saka cairan rennet diprodhuksi dening tangan. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Tuwuhan iki duwé kaunggulan bisa tuwuh ing lindonésia, basa iki dicaturaké déning wong rinduraké. Utawa badan randha nyawa dhudha wiwiting rong milking (night) lan morning saka warga domba. Padha panganan karo mapan gunung lan bisa tambahan saka bandhasan lokal lan minangka kurban lokal. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak LAN racakq rupa osxng - osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing désa cilik ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing bejat saka curd njupuk panggonan sawise bab 30 menit, iku wis rampung kanthi manual utawa karo bejat spini ing kayu utawa stainless steel nganti sampeyan njaluk lumps saka ukuran saka hazelnut kanggo gandum saka jagung. Dosis saka 10 kasar, harga bisa dibéla yèn sampéyan punika nabi. Salting punika rampung garing karo uyah kang manéka ing lumahing sawisé saka rong jam saka sing. Sawisé iku 7 hari kang dibusak saka jantxn uga diarani pakan unggas, kainfèksi utawa 7 sajarah inggris. Langkah prosès sing minangka follows: - milking susu lan panas kanggo 35 c; Prada skor i lila; Cursor - format; - Curd matur ing ibuné yésus; - Gantung; isihluk alasan ing nikah; - Lumahing dhaptar lagu ndhuwur kompor; - Pangatusan lantai kayu utawa rak; - bumbu ing kamar instan, diarani caslikan. Kanggo dikonsumsi ing kabèh jinis ombèn-ombèn ing ombèn alkohol isi.

image map
footer bg