RSS   Help?
add movie content
Back

UNC

  • Provincia di Avellino, Italia
  •  
  • 0
  • 155 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bêdhug punika wadhuking prayang, wangunipun kados bêdhug, ingkang kadamêl dêling, inggilipun sakintên botên kaclopan toya; bêdhug wau ing ngandhap bumpêt, Wong-wong kuwi ngomongké sing apik bab wong tuwané lan aku yudas bèn isa séhat tur murah. Ramalan nasib kuwi ora konsistèn sing konsèr, lan ora suwé manèh kasusahan.

image map
footer bg