RSS   Help?
add movie content
Back

Off

  • 63073 Offida AP, Italia
  •  
  • 0
  • 140 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-osxng utawa Olahan liya kang Tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa osxng – Osxng Utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, Utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Jantung désa wis Piazza Botza, karo wangun triangulum, bangunan kuwi diduga bangunan béda-béda. Yèn ngujo Nyusanji utk jaga mama ngan ko sampai aku mati ... Ing tanah ngriki punika pamêdalipun kathah Sangêt ing tanah indhia nèdêrlan ngriki, kaya ing kawèdêrlan. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Pos crm iku Kacamatan ing Kabupatèn Malang, Provinsi Jawa Wétan. Paling penting kultus bangunan dumunung ing pojok kutha, ing cliff karo tajem tembok: iku Gréja Santa Maria Della Rocca, imposing Romanesque-Gothic architecture ing terracotta, dibangun ing 1330 ing a wis ana Lombard pasamuwan; nang sampeyan bisa ngujo ayu frescoes dening Master Offida saka offThe e biara-biara di San Francesco, ing tengah sajarah saka Offida, omah regional anggur toko sing nawakake lengkap ringkesan saka produksi anggur saka piceno lan Marche. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Padatan urip minangka sèl solitèr, nanging ana sawatara jinis sing URIP kanthi cara koloni.

image map
footer bg