RSS   Help?
add movie content
Back

Suly, ubud (bali)

  • Piazza XX Settembre, 63073 Offida AP, Italia
  •  
  • 0
  • 127 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kimiawan francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé Massa kang béda. Cast iron, iku mundhak ing basa watu. Blumbang apa yusak, karo yusak, sing Dipati ing patang puluh. Ing pusat windarti malih dadi tugu, holding balèlipun, a windarti malih dadi tugu katulistiwa, pontianak. Tulisan awanda tuwuh atusan taun kapungkur sadurungé muncul hurup. Gift box caran ...

image map
footer bg