Back

Kadonobou Font

  • Via Nazionale, Firenze, Italia
  •  
  • 0
  • 35 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Claudio candria sing digawé ing taun 1522 kanggo salah Sawijining" Ngrayakké garansi". Nama macam canggih kan. Paèsan saka prayayi Nyutra uga ana loro, Lukas [pa].

image map
footer bg