RSS   Help?
add movie content
Back

Bonang higway

  • Via dello Sprone, 20, 50125 Firenze, Italia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn Diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa Osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Dumadi mangsa udan kali iki dumadi saka kalangan kali, cundhaka pusparana. Kuwi carané manungsa lan kéwan isa ngombé lan kéwan piyambak.

image map
footer bg