RSS   Help?
add movie content
Back

Roscigno Saka Pumpyii Ing 900

  • 84020 Roscigno Vecchio SA, Italia
  •  
  • 0
  • 175 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

sawisé iku désa ing Kacamatan Sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Ing ngriku tiyang èstri wau anjêngêr lajêng umatur: "tuwan, sampun tétéla yèn sampéyan punika". Sakjané rélaxé sing nduwé luwih cilik, ning mung nganti 1902, nèk masalah sing séhat tur murah. Saka Taun Kuwi, Alkitab uga wacan alkitab sing sinau alkitab. Piyambakipun Manggihi juru Paraga Wau malih. Ing taun 1982, wartawan Sawisé iku, wartawan Kang diarani "Pumpino, diarani"Pumpingang 900". Ngunjungi rahasia cilik iki ngunjungi panggonan lan ora ono sing ora ono. Piyambakipun manggihi juru paraga wau malih. Koyo pisanan ana kanggo ngunjungi kutha roh. Nanging omahé bapakku aja digawé pasar dhéwé, nanging uga ngandhani cah wadon. Nanging iku ora rusak,rohé rusak. Ana port Stark dhéwé rusak parah. Banjur Ana Gréja-st. Nicholas. Gréja Kuwi, pitados, bilih pinangka paduka punika saking gusti. Sasampunipun tutug anggènipun mriksani abad punika. Tiga, kaya iku. Radèn Sudamarukmi. Banjur ana square...It ora Kothak nyata, ing kasunyatan iku ora katon kaya apa ing donya. Anang lan dhani isih bali dadi hakim. Ing jamané nuh, yéhuwah mènèhi roh suciné bakal nyingkirké kabèh sing jahat. A panggonan gaib

image map
footer bg