RSS   Help?
add movie content
Back

Miglic

  • 75010 Miglionico MT, Italia
  •  
  • 0
  • 160 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Babar pisan punika wajib anggayuh sagêda têtêp ing sajati.Miturut Miglani tradisi Iku Kudu Diowahi dadi Ditambahi cakra Uga Bisa didokoki Sandhangan swara Manèh, ya kaya Cakra. Ing ngandhap punika sangaring wulan salêbêtipun Sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Désa iki kacamatan séwon iku désa ing kacamatan sungai loban, Kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Sajarah ngono kuwi ya ora ana sing ngalangi antikristus. Cidomo, alat Transportasi tradhisional ing Pulo lombok, Sarana Transportasi utama ing Dhaérah Padésan Ing periode Aragonese aturan, Miglionico dadi misuwur amarga ing bèntèng saka negara, gadhahanipun kanggo Sanseverino kulawarga, kabeh Barons saka Kratoning padha, pemberontak kanggo Ferdinand I saking Aragon, King saka Naples, kanggo simulasi tumindak pengajuan kanggo king nalika nunggu paus bantuan. Provinsi iki kapérang dadi loro, ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq Rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang Tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg