RSS   Help?
add movie content
Back

Calabria _ Wiki

  • Via Faro Capo Spartivento, 89038 Palizzi RC, Italia
  •  
  • 0
  • 157 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fari
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Asli ora nanging khusus ya, lan kanggo akèh alasan. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot,putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Capo Spartivento jantung Boves & igrave; a,’grecanica wilayah ngendi minoritas isih ngandika yunani kuna ing desa sing tanggal bali kanggo pisanan penopang saka & rsquo;Aspromonte. Sapintên diwasanipun badan-badan wau, inggih samantên utamining watakipun. Dhèwèké ngajak latika lunga, 1975 ing kawitané kapacak ing kajawèn nomêr 1.1975 ing nagari walandi.

image map
footer bg