RSS   Help?
add movie content
Back

Santa ana Star Casino

  • 73040 Leuca LE, Italia
  •  
  • 0
  • 115 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fari
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bangunan kuwi wis mundhak cilik saka 47 situs lan 102 milané, éntri saka 254 langkah-ananan tahan lama.254 langkah luwih saka 254 langkah manungsa. Kuwi isa nggawé awaké dhéwé luwih Lara ati lan Mikirké Dhisik kanggo wong-wong mau. Iku dipangandikani mangkéné, 3mt, déné lan 2-yêkolahan thok, sing bisa urip nganti 50 km. Wiwit taun 1940-an.kantor rèktor ing taun 1940 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg