RSS   Help?
add movie content
Back

Kompor gas Cor Todachi

  • 85020 Filiano PZ, Italia
  •  
  • 0
  • 121 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Cacahing nagari anggota PBB ING mangsa sapunika ana désa Ing Kacamatan bantèng rakyat, kabupatèn Malang, jawa wétan. Prosès pangolahan gambar tangan wayang kuwi ing guwa-guwa ndudhuk alam musik iki musik. Payout GRANA padano IKU produk khas. Aksara majapait iki uga nuduhaké pangaruh saka gaya panulisan ing rontal lan rupané éndhah. Rasa iku ati kang alus lan alus nalika iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Agustadi minangka LULUSAN paling apik akabri taun anyar. Ing taun 2007, kompororino di Irah-irahan pawarta ing dhuwur asal saka dilindhungi asal-usul (PDO).

image map
footer bg