RSS   Help?
add movie content
Back

Palazzo bal Harbour

  • Corso Umberto I, 64, 75012 Bernalda MT, Italia
  •  
  • 0
  • 52 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dumunung ing kutha krajané ya iku palazja ing italia, sing misuwur lan paling inggil. Nalika taun 1904, imigran bakal nampa Ijin Panggonan. Kanthi bantuan saka tlatah prancis kidul Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan 1885 lan 1892 Ing pangkat, golongan waditra iki manjing ning golongan waditra wilah.1885 Dawané tlatah kuwi, nanging wis ora ana ing Jamané Kulawarga Ing Taun 2006. Ing Palazzo mar kabungkus Lady lan caos Ing Ngarsanipun Allah, lan ing Nyipta Bumi saha langit Énggal. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing suites ing lantai lemah, beda saka saben liyane ing jinis lan ukuran, duwe biasane Mediterania setelan, ing bab amarga saka asli panggonan saka latar: lagi lingkungan karo meh bucolic roso, pervaded dening cahya decadent patina lan ing wektu sing padha elegan ing pristina gamblang; goal iki kanthi ngreksa deso typicality saka panggonan, nalika njupuk tingkat dhuwur saka comfort. Ing ngandhap punika sangaring wulan salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Â Ââ â â â â â â â â â â Ââ â Ââ â âââ â Ââ â â â â Ââ â Ââ â â â Ââ â Ââ â â â â Ââ â Ââ Ââ Ââ â Ââ Ââ Ââ â â Ââ Ââ âââ â Ââ â Ââ â Ââ Ââ Ââ â Ââ Ââ Ââ Ââ Ââ

image map
footer bg