RSS   Help?
add movie content
Back

Saking Pitu Putranipun Ingkang Miyos Han ...

  • 75017 Salandra MT, Italia
  •  
  • 0
  • 226 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Komplèks taman sing dibangun ing 1546 karo ayu. chiostro.Il wikipédia iku bauwarna Mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna Mardika abasa JawiNang, ing utama misbyah,ing kang linapis emas kayu karo stucco rongko, iku asil saka patemon, dilakokno ing detik saka santo dening Antonio Stabile lan loro lukisan dening Pietro Antonio Ferro;ing kiwa tembok, Bezel saka Madonna karo anak lan Malaekat iku salah siji saka karya paling ayu saka wesi; ing sisih tengen ngleboke a santo dening Simone da Firenze.

image map
footer bg