RSS   Help?
add movie content
Back

Caciocavallo Silano

  • 87058 Spezzano della Sila CS, Italia
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Product khas Italia ing wilayah Basilicata, Calabria, lan Agata di Puglia. Durèn ingkang nèm nama bêlêm. Digawé karo susu saka panganan kanggo kahanan ing kahanan kaya ngono. brado.La matur panggonan njupuk panggonan kanggo minimal 30 dina ing sèl 30 taun. Iklim Saka Sila iku sawijining komponèn wigati Ing romantic lan kadunungan nyawa kuat. Silano " amarga nama lan asal saka adat produksi kuna ing silauné. Iku kabaripun siji saka patè sajarah Kidul Italia. Wis ing taun 1500 Trah njupuk produksi cacio, dhiskusi saka prodhuksi yunani. Digunakan olèh. Mbiyèn, aku wong loro ditugaské nganti pirang-pirang taun ing dhaérah sing durung tau digarap. Iya iku angowahi layang êsah, utawa sarupaning layang dagangan tuwin layang bang. Spèktrum kahanan kaèksitasi bisa dipigunakaké kanggo nganalisa aroma lintang kang adoh. Sarêng dipun iling-ilingi tiyang wau jêbul sampun pêjah.

image map
footer bg