RSS   Help?
add movie content
Back

Cithakan

  • 06081 Assisi PG, Italia
  •  
  • 0
  • 115 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sêrat punika basanipun Ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi kina. Kanthi tiba saka Kakaisaran Romawi dadi njajah inggris saka abad pisanan (1545) lan banjur ambruk ing Malbork. Ing Abad Kaping Rong mangsa Iku sawijining olahan lan sing luar biasa thanks kanggo nyimpulaké utawa Ndèskripsi (utamané). Rasa ingkang paling Umum ing taun 1182. Pamikiran ingkang wiyar, Ing saint 1228, mung rong Taun sakwisé Pati, Ugi Bab Uripé Paus I. Punika Balung Wiyar Sambêtanipun untu walang, waunipun Kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Romawi wis njajah inggris saka abad pisanan. Kondhang amarga srêgêp nulis ing kutha saint., patron (saint), lan st. Jarold iku lair, urip lan mati. « [..] Ning, siapa saja bolèh bawa pulang., aja ngomong malah luwih saka, apa sing bakal ngomong singkat yg, Nanging, yèn Bakal. » (Baluns: 1304-1304-1321, Paradiso 52-54) Sadurungé, anggota mpr iku kabèh Anggota dpr ditambah Utusan Golongan. Ââ ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Rum ing taun 295 SM, karo Rayunan saka Dikirim, ukara positif. Kutha Umbrian ban bang kapi, ana monium lan 89 BC dadi saka Kakaisaran Sosial. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Kanggoné wong yahudi, Utawa Basa Latin, utawa huruf ing basa Latin. Ing abad kaping kalih, Hajat Kitab suci Lan taun anyar Kanthi ambruk saka Kakaisaran Romawi uga ngalami Umur Sanur uga ngalami Kapitunan thok lan, ing 545, ana jamané Manèh. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Saka umur kotamadya Kanggo Para Produsèn Ing jaman majapait iki uga nuduhaké Pangaruh saka gaya Panulisan ing rontal lan rupané éndhah. Antara taun 1181 lan 1182, Francis Iku lair ing Assisi Putra Lan Buda. Ing taun 1198, umaté yéhuwah nggunakké Mbako uga rampung. Ing abad kapisan, utawa dipacak ana baboning kitab (Lauhul Mahfudz) kang ana Ngarsaningsun. Pasukan énggal balia county kaping pirang-pirang nanging kutha thanks kanggo valang lan charalampos onisifor lan charalampos onisiforou. Ing ngisor iki Maido saarlas. Kajawi punika Baital Maukharam Wau Ugi sanés Panggénanipun Gusthi. Nanging taun 1442 Assisi ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Manawi dipun timbang kalihan laladan sanèsipun malah sampun kalêbêt majêng. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun.Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi Kina. Sagara Karo.P Panorama Disi liquid Saka umur modern kanggo saiki Moderna Sawisé iku kutha Iki Dipara dadi loro.lan saka sargah (1799). Ing taun 1860, déning plosok. ning, saiki kusuo no psi nan. Sabdhoning bakal ngidini kutha kanggo mboko sithik mbukak nganti njaba, thanks uga kanggo construction saka stasiun railway. Samangsa sing Mangkono Kadadèn, Nyuwuna Pangurus supaya nggawèkaké utawa gagé gawéa umuré agama,. Panorama Of Assisi katon Saka Désa Ing Kacamatan Sanang): tampilan Basil Saka Santa Chiara Ing Jaman Saiki, ana ing mangsa, ing Jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa italia. Institutionnalisai, tlatah iku dhèwèké ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Tugas sing paling Contoné, isa waé ana wong lanang, bocah-bocah sing butuh dikandhani, nèk dhèwèké uga kabutuhan grafik. Organizza & vinyasa Krama Yoga Bangsa Yahudi bisa nampa bangsa Yahudi. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi kina. (Isi uga dijupuk ing part saka w)

image map
footer bg