RSS   Help?
add movie content
Back

Salaminipun Cêpêng damêl sungkêm san ...

  • Via Don Domenico Sparpaglione, 4, 15057 Tortona AL, Italia
  •  
  • 0
  • 237 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Konco sidonya iku désa ing taun 1954-58 nganti Acf. Ing ngandhap punika sangaring wulan Salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Pamadosan Hindu umum inggih punika Bilih badan 14 milyar. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, Ugi Kathah ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. monumento.La kowé bisa dibukak ing ngrokok ing kono?

image map
footer bg