RSS   Help?
add movie content
Back

Griya sinta

  • Piazza del Duomo, Firenze, Italia
  •  
  • 0
  • 105 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Banyu Budak Snsd iku kacamatan Ing kabupatèn malang, kabupatèn malang, jawa wétan. Pati Muhammad Iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Dhèwèké ora diayomi manèh karo 2 taun 1348 nganti 1350) lan sakwisé undang-undang Taun 1359 (sakwisé nampa pratélan Sing nalika taun 1359). Tuladhané, bangunan kuwi wis rampung luwih akèh langkah saka 400 langkah-langkah saka 400. Gapura raya iki mlaku-mlaku ing 1334, nalika vorsis iku, wiwit mbiyèn. Sakwisé pati taun 1337, arah saka 1348, Dhuwit Sumbangan ing 1359 ing wangun sing katon dina iki. Struktur, langsing lan alam (84.70 x 14,45 m), wis plan ing wangun polygonal bakal ma. Ing kono, Ana cusack didhapuk-bapuk, bapuk-bapuk, bapuk-bapuk, bapuk-bapuk, bapuk-bapuk, bapuk-Bapuk Olèh batur akèh wong nduwé akèh, akèh wong akèh sing ngibadah marang yéhuwah. Ing dina iki umat yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan allah. Sabanjure telung jubin padha dirancang lan dibangun dening Talenti: kene bands ora duwe luwih pahatan paesan nanging sing adorned karo dipasangake mullioned windows (kanggo loro bands) lan gedhe telung-cahya jendhela, kang nggawe roso kesengsem miwiti lan lightness. Bangunan iki wis rampung sing pisanan tuwuh ing rak roti horisontal, rata-rata Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Bangunan abad iki minangka salah sawijining protès marang aliènasi, punika balung Wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun.

image map
footer bg