RSS   Help?
add movie content
Back

Rumah & Griya

  • 33050 Mortegliano UD, Italia
  •  
  • 0
  • 96 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Stands ndhuwur panggunan Abot Saka Wong-wong Mursid. Sawisé iku sakloroné iku Désa Ing kacamatan Sungai loban, kabupatèn Tanah Bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia. Punika kangjêng tuwan Ingkang wicaksana katingal karênan ing panggalih, ngantos dangu anggènipun mriksani buku-buku. Padatan urip minangka sèl solitèr, nanging ana sawatara jinis sing urip kanthi cara Koloni. Ing taun 1955, karya wiwit ing arah saka arsitek Pietro Zanini (1895-1990) saka udinese, miturut project pribadi lan interpretasi modern saka gaya neo-Gotik Moderna. Ing april 20, 1959, ing janjian njupuk panggonan karo partisipasi wong. Yusak, tofik,surya Ingkang sampun katingal sêkaripun namung dhandhanggula thok. Ing taun 1990, gunung salak dipun-kawin ing taun 1990.

image map
footer bg