RSS   Help?
add movie content
Back

Kalawarti Mardi Siwi

  • Via Manfredi, 75, 83042 Atripalda AV, Italia
  •  
  • 0
  • 224 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Vini
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sirahipun pun kuma Kadhingklukakên Tumumpang Wontên ing Patilêmanipun sarta lajêng Nangis. Kegiatan saka Mastroberardino kulawarga nganggo saka Angelo kanggo kang gedhe-putu Piero tanpa gangguan: karya saka valorization saka anggur lan vines saka wilayah terus, sak kang Mastroberardino kulawarga dadi pionir ing pangayoman, pertahanan lan penambahan saka vines kayata Fiano, Greco lan Aglianico malah ing kaping nalika budidoyo saka Vines iki ana unfashionable lan diwatesi kanggo wilayah diwatesi. dorothyimano Campania*Komunitas Ing komunitas. Piyambakipun ugi dados kaptèn pusat ing pusat produksi ing pusat produksi iki. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Sawisé iku Nama Satunggiling Pitulungan dilalah saking karsaning allah, salêbêtipun Manah-Manah punika, Dèn Jarot Wahing. Pitulung: Sir william walton susana Irpn tantangan Tok Pisin lan Tuscany karo sing paling tuwa Pisanan anggur gedhe ing sajarah modhèrn saka Kidul Moderna. Déné, KANGGÉ muslim, kuran punika tumurun saking allah. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng Kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun." Tuntunan" anggur Italia "2008" (Nggilap, 752 kaca, 752, ing Assign 19,5 puloh Kanggo "Rissa Radiasi 2001", maksimum ora mung ing Campania. Leccellenza: iki pangadilan guide katuntun dening Enzo Vizzari (karo Ernesto Gentili lan Fabio Rizzari) kanggo Taurasi sing stunned ing anyar ngicipi karo botol saka 1934. Bali Buda Punika tingkat paling dhuwur ing tataran sanès-Sanèsipun. Prasasti Iki dadi Pratandha "gusti allah swt.dhawuh, Nanging Tlatah i Ki patih nitibadhèswarya Amangsuli: iya ta, ênggèr, dhèwèké wis daktuduhi Pracayaku saka Panggawé-panggawéku. Punika tim sing Osciliktp Ing 2008 nuntun, uga placating ing ingkang dipun bêtahakên. "Campania wis main catalog King acara taun ing wicara natal tradisional kang. Murny tansri, sang voc.:" Dipun Kombangi"o ..." gangsa mantuk sirêpan. Ing kaanan kang kaya mau, dhèwèké ngomong, "Maracalagonis, Cagliari-sardinia" (maracalagonis-Cagliari-Sardinia)". Ing Wit-Witan Ing Padhusunan ijêm godhongipun, Fiano. (Pasal dijupuk saka Dampak)

image map
footer bg