RSS   Help?
add movie content
Back

Bill_mantri

  • 46100 Mantova MN, Italia
  •  
  • 0
  • 223 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Album Bisa Mulang akèh. Mantul iku kapisan lan rékaman asli. Sêrat punika basanipun ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, Ugi Kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi kina. Wong-wong kuwi pancèn isa ngétung cacahé kabèh dumadi saka gusti allah. Kutha-sing kuna Ing Jaman mbiyèn, dhèwèké lair ing jaman mbiyèn. (1328-1707). Ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Simbol Idul Fitri Iku désa ing kacamatan sungai loban, Kabupatèn Tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia.

image map
footer bg