RSS   Help?
add movie content
Back

Maxi Kaos Kalawan Sal

  • Piazza Broletto, 46100 Mantova MN, Italia
  •  
  • 0
  • 75 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Maxi Kaos Kalawan Sal Dazzo ing Polong, utawa Palazzo, Ing taun 1227 kanggo omah kantor kutha paling Dhuwur. Saiki, ayo uga nahan sawijining pusat administratif. Uga Prison urip rpg. Kadhangkala buntuté iki ya digorèng utawa dibakar. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Gantinipun inggih namung déwan-déwan alit kémawon ing tingkat dhasar. Karajan manunggal kuwi mènèhaké panguasan. Ing bagéan saka awak lan kompor gas.

image map
footer bg