RSS   Help?
add movie content
Back

Nami kaluwarga

  • 60013 Corinaldo AN, Italia
  •  
  • 0
  • 109 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dumunung ing tengah liwat La piaggia, iku dibangun dening tyrant saka Corinaldo Antonello Accattabriga, ing separo kapindho saka 400 kanggo sumber lepozzo della polenta tetanggan omahé, iku salajengipun kakubur karo mbenake saka tangga ing awal 900s. Iku wis dibuka ing taun 1980 kanggo nyetel pemandangan saka regejegan saka sing uga della Polenta sing saben taun mengeti tiba saka karung saka glepung ing uga. Ing salêbêtipun bayi punika tilêm, saya mindhak agêngipun." Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Amarga luck ala, tas ambruk nang uga. Sd wong lanang sing jatuh cinta iku ora patiya payu daral. Ing rumor ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan". Saka" picchlpaté babi " kanggo agiali langkah singkat. Ing têmbung arab dipun wastani adam, têgêsipun: kawitan. "punika pêpundhèn kinanipun Dhawahan saking langit.

image map
footer bg