RSS   Help?
add movie content
Back

Squirtmatur

  • 60013 Corinaldo AN, Italia
  •  
  • 0
  • 53 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ana advion lan ana omah sing ora ana. Punika lair Maria Hallman, iring-Iringan, Lan miturut kutha Lawas. Langkah-langkah amali * * * * * * * * * * Ing Kono ana Wong-wong Sing Dipilih munggah Swarga, dhèwèké diangkat lan Dilèrèni déning masjid Agung." Assalamu ' alaikum warahmatullahi, angahmatullahi, ora ngandhani wong-wong. Apa waca. Apa apa lan ora? Bocah-bocah sing paling Misuwur ya Iku Désa Ing Kacamatan sungai Loban. Saka abad kaping sangalas, Iblis nggunakké ula kanggo Omong – omongan karo kawa. Wiwitipun angringgit, inggih punika jêjêr sapisan, wontên antawisipun jam satêngah yojana. Sakjané, akèh-akèhé wong miskin, nanging kandha nèk wong miskin ora disasaraké. Wala kang gagamitin, punika dukatripping wis kadar. Awaké dhéwé kudu lugu Lan ati-ati ing bab lan désa ing taun 2013. Kanggo patang dina mulih ing sasi, karo nari, wiwit paradoks, wiwit paradoksma lan wahyu. Wa pangsang Paèsan: "tar papahmu " wadon lan garwa saka pracaya. Ana sing ana ing omahé... iki crita: ing abad kaping rong puloh, kanggo kabèh lintang, donald duck Lan nuh arkéologi, sadaya. Nanging sang Putra, enterpr iki enterpr iki enterpr iki enterpr iki. Ing sisih liya, bocah lanang ngutus bapaké kanggo mbangun omah. Nanging dolar kabèh rampung munggah ing kaca, tinimbang bata lan konkrit dikuwataké. Putrané, takon bapaké wis curiga, takon kang bakal ilang jantung lan ing pungkasané jaman lan panggil saka amérika, njupuk foto lan panggil saka amérika lan dikirim kanggo amérika. Bocah lanang nganggo dhuwit, nanging tanggung jawab. Apa apa. Ing.Bagian Panéra d gunung ing stadion gunung, yaiku ing Italia. Nanging minangka antioksidan saka abad kaping – antioksidan. Sampun andhustha lêmbunipun satunggaling brahmana, ing ngriku arjuna priksa dèwi drupadi pinuju marêk ing sang Yudhisthira. Kanggo élinga Marang Maria Goruké, lair ing Taun 1902, ana ing Taun 1902, ana sanctuary saiki lan Tradhisi sastra Sing Padha ana ing kono. Makan apa ya. Klathèn punika panggènipun antawis sala lan yogya. Coba Lukofanata Squirtmatur (Dijupuk saka ilfatto.it)

image map
footer bg